ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ dTEC-KP7 || 220€ μετρητοίς

018.D00A45

Ο εκτυπωτής d TEC-KP7 έχει την ικανότητα να ανιχνεύει την μη παραλαβή της εκτύπωσης που στέλνεται στην κουζίνα ,χάρη στον του αισθητήρα (παγκοσμίως πρωτότυπο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας). Αν δεν ληφθεί η εκτύπωση τότε θα προκαλέσει ειδοποίηση με φλας οπτικό σήμα ,το οποίο φαίνεται από οποιαδήποτε σημείο και τον ήχο. Είναι πολύ χρήσιμη αυτή λειτουργία για την χρήση του εκτυπωτή στην θορυβώδη κουζίνα.
Ειδικός σχεδιασμός χαρτοκόπτη (το κινητό μέρος του κόφτη είναι στην επάνω πλευρά). Εάν γίνει εμπλοκή χαρτιού μπορεί εύκολα να αποκατασταθεί και να απομακρυνθούν τα υπολείμματα του χαρτιού .
Λοξός φωτοηλεκτρικός ανιχνευτής (παγκοσμίως πρωτότυπο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας). Μπορεί να ανιχνεύσει με ακρίβεια το χαρτί, ανεξάρτητα από το αν το τελικό χαρτί κολλήσει στο ρολό χαρτιού, ή αν ο εκτυπωτής τοποθετείται σε διάφορους χώρους (πάνω στο τραπέζι ή να τοποθετηθεί στον τοίχο).
Δεν χάνεται ποτέ καμμία εκτύπωση . Βεβαιωθείτε ότι κάθε κομμάτι του έργου σε φυσιολογική κατάσταση, όπως καθόλου χαρτί, εμπλοκές χαρτιού, το κάλυμμα ανοίγει και να χάσουν δύναμη
Υδατοστεγής λόγω του ελαστικού φύλλου που βρίσκεται στην έξοδο του χαρτιού. Είναι σε θέση να αποτρέψει την είσοδο από το νερό και λάδι μέσα στον σώμα του εκτυπωτή , το οποίο βελτιώνει σημαντικά την αξιοπιστία του εκτυπωτή, παρ’όλο που χρησιμοποιείται σε σημεία υψηλής ρύπανσης ή λιπαρό περιβάλλον.
Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν έξοδα μεταφοράς

Τιμή: 220,00 €
Τιμή πώλησης με Φ.Π.Α: 272,80 €
Φ.Π.Α.: 52,80 €
Σχετικά Προϊόντα
peaper2-500x5005 ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΘΕΡΜΙΚΗ 80χ80 || 27€ μετρητοίς
Τιμή πώλησης με Φ.Π.Α: 33,48 €
peaper2-500x5006 ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΘΕΡΜΙΚΗ 80χ50 || 24€ μετρητοίς
Τιμή πώλησης με Φ.Π.Α: 29,76 €