Λόγω των συνεχομένων ανατιμήσεων των πρώτων υλών παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας,
πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας
για την επιβεβαίωση των τιμών.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!
40 χρόνια συνεπής συνεργάτης δίπλα σας!

Η "DIMELEN - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ" ιδρύθηκε το 1983 στον Πειραιά. Τα προϊόντα μας ταμειακά συστήματα, ζυγαριές, ανοξείδωτες κατασκευές, συσκευές café-bar, επαγγελματική ψύξη, συσκευές snack-ψητού, φούρνοι-κουζίνες, παγομηχανές-πλυντήρια, εξαερισμός, χαρτοταινίες-service ταμειακών μηχανών και ζυγαριών, αναλώσιμα bar-κουζίνας, ανταλλακτικά και επισκευές όλων μας των προϊόντων, που χρησιμοποιούνται ευρέως στη μαζική εστίαση και στο τομέα υπηρεσιών τροφοδοσίας.

Η "DIMELEN - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ" είναι μια αμιγώς οικογενειακή εταιρεία, με σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονη οργανωσιακή κουλτούρα ενώ κεντρικός στόχος μας είναι η απόδοση στον πελάτη μας του καλύτερου μίγματος ποιότητας – τιμής.

Με συνέπεια τηρούμε τη μετά την πώληση εξυπηρέτηση διαθέτοντας αναλώσιμα, ανταλλακτικά και άμεσο service όλων μας των προϊόντων. Ο σεβασμός στους πελάτες μας αποτελεί την κεντρική ιδέα του συστήματος αξιών που μας εμπνέουν, ενώ παράλληλα, ο σεβασμός στις αρχές της επιχειρηματικής ηθικής μας κινεί να βελτιώνουμε καθημερινά την αξιοπιστία των προϊόντων μας και το επίπεδο των υπηρεσιών που τα συνοδεύουν.

Τα προϊόντα μας διανέμονται με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα. Εξοπλίζουμε:

ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ – ΚΑΦΕ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ – ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ – SOUPER MARKET – DELICATESSEN